Spybot – Search & Destroy

Spybot – Search & Destroy er et anti-spyware program, der scanner og fjerner alskens “adware” fra din computer. Programmet kan også fjerne spor fra programmer og internetbrug. Det sidste kan særligt være interessant, hvis du deler computeren med andre. Er du “avanceret bruger”, er der mulighed for at lave et check af registreringsdatabasen med hensyn til de “spor”, som spyware, mailware og den slags efterlader der.

Spybot er ret nem at bruge i det daglige, og har en let tilgængelig brugergrænseflade. Der er en simpel online updatefunktion, som sikrer at ens spybot installation altid er ajour med de seneste opdateringer, så du også kan få has på de nyeste påhit fra uindbudte gæster.

Spybot skulle gå for at være en af de bedre antispyware applikationer. Det er svært at vurdere og sammenligne effektiviteten af den slags applikationer. Man opdager jo ikke nødvendigvis de spywares, som den ikke finder. Jeg har selv brugt den gennem længere tid og har ikke grund til at tro, at jeg har haft problemer med spyware.

Programmet checker din pc “op i mod” en omfattende database med oplysninger om adware og andre skumle ting. Resultatet af scanningen ser man i en liste i en “træstruktur”, hvor man umiddelbart kan klikke sig til flere oplysninger for et valgt objekt med henblik på din beslutning om det skal slettes eller du mener, at det er noget uskadeligt..

Læss mere om Spybot

Her finder du Spybot
Download Spybot

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *