SPAMfighter

SPAMfighter er et gratis dansk spam filter til Outlook og Outlook Express, og filtret blokerer automatisk og effektivt for spam og Phishing.

Er du grundigt træt af at bruge tid på at slette spam fra din indbakke, så er SPAMfighter et godt antispam produkt, som er gratis for private.

SPAMfighter er Europas førende antispam producent, og drives af stifterne af Jubii.dk. SPAMfighter bruges lige nu af mere end 5 mio privatbrugere og virksomheder på verdensplan.

SPAMfighter Standard
Denne version er gratis at bruge i private hjem og på skoler. I SPAMfighter Standard får du en lille tekstreklame i Outlook, og i bunden af de mails, som du sender, vil der være en “Jeg er beskyttet af SPAMfighter” besked.

SPAMfigther er testet og anmeldt af en række IT-magasiner, og er blandt andet kåret som testvinder i Skandinaviens største PC-magasin “Komputer For Alle”, som skriver “SPAMfighter er uden tvivl det bedste af de testede anti spam filtre. Specielt for IT-begyndere som har brug for en løsning der fungerer uden vedligeholdelse. Programmet er let at installere og support behøves ikke. Det er en ekstra bonus at alt fungerer så snart programmet er installeret”

Her finder du SPAMfighter

Læs mere og download fra SPAMfighter’s danske hjemmeside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *