Avira Antivir

Avira AntiVir er et gratis all round antivirusprogram. AntiVir kører i baggrunden og sikrer, at der ikke slipper virusser ind. Hvis den finder en virus, foreslår Avira Antivir forskellige måder at håndtere den på.

Et ordentligt antivirusprogram skal holde sig selv opdateret med bl.a. de nyeste virusdefinitioner, og det gør Avira Antivir også.

Af en artikel i Computerworld d. 20 juni 2008 fremgår “at 69 % helt eller delvist anvender gratis sikkerhedssoftware”, men stiller samtidig spørgsmål om den gratis software er god nok. “Svaret er både ja og nej, for den gratis software kan i nogle tilfælde være helt på linie og endda bedre end etablerede firmaers produkter” og citerer Peter Kruse fra sikkerhedsfirmaet CSIS “Vi foretager løbende test af en lang række sikkerhedsprodukter, og her klare nogle af produkterne sig overraskende godt. Faktisk bedre end mange af de kendte mærker” og forsætter “Et eksempel er antivirusprogrammet Avira, der konstant placerer sig i top tre i vores forskellige tests”. Og nå programmet oven i købet er let at bruge, burde det være fristende at prøve. Et lille minus – måske – er, at man skal leve med lidt reklamer ved opdateringer. Men et sted skal pengene jo komme fra.

Her finder du Avira Antivir

AVIRA Antivir

Related posts

Leave a Comment