Tips til at finde en god psykolog i København

Bekymrer du dig i din hverdag for meget over stort og småt og hvad som helst, og har du efterhånden fået det godt med at have det skidt? Så er det måske på tide at stoppe op og overveje, om en psykologisk håndsrækning kunne være din hjælp til større livskvalitet og mere nærvær.
Men, hvordan finder du frem til den rette psykolog og behandling til netop det, som du går og tumler med?

Den rette kemi og psykologisk fokus

Det er ikke helt ligegyldigt, hvilken psykolog du henvender dig til, når du søger hjælp. Ofte handler et godt samarbejde med en psykolog om almenmenneskelig kemi mellem dig og behandler, for at behandlingen giver den ønskede effekt. Det kan også være et spørgsmål om, hvorvidt du vil få mest ud af en gestaltpsykologisk tilgang eller kognitivt terapeutiske værktøjer at arbejde med i din hverdag.

Når du skal finde den rette psykolog i KBH

Her er der f.eks. en psykolog i København, hvor du finder autoriseret rådgivning og behandling. Her lægges der særligt vægt på, at behandlingsforløbet ikke bare fjerner symptomer, men understøtter din positive personlige udvikling. Sådan vil du opleve varige forandringer og ny livstilfredshed med mere nærvær og tilstedeværelse i dit liv. 

Er du kørt fast i livet?

Mange af os går til psykolog for at bearbejde et specifikt problem eller traume, behandling af stress, angst og depression, mens andre føler sig kørt fast i tilværelsen og trænger til nye synspunkter og hjælp til tankemønstre. Terapiforløb hos en autoriseret psykolog kan hjælpe dig i gang med den bevægelse, der skal til for at løsne op i gamle tanke- og adfærdsmønstre, så du igen kan møde livet i al dens vælde med fornyet energi og oprejst pande og selvtillid. 

Ny vitalitet og trivsel med hjælp fra en dygtig psykolog

Det kan være let nok at overse, hvordan vi pludselig vænner os til generelt at have det lidt skidt og være kørt sur i vores hverdag. Måske skal der større livsforandrene tiltag til eller også handler det blot om, at du mangler nogle værktøjer til at hamre og skrue lidt på din tilværelse med.

Related posts