Sådan bliver du bedre til at pudse vinduer i hjemmet

Du kender det. Stribede ruder, støvede ruder, plettede ruder, kalkede ruder, beskidte ruder. Ja, det er ikke altid lige nemt at pudse sine vinduer pænt, eller i det hele taget det at finde tid til at pudse vinduerne. Her får du tips og tricks til, hvordan du kan pudse dine vinduer nemt og med et flot resultat – hver evig eneste gang.

De fem gode råd til effektiv vinduespudsning

Faktisk behøver vinduespudsningen ikke at være besværlig og langtrukket, hvis bare du har styr på dine procedure, arbejdsgange og ikke mindst redskaber og rekvisitter. For at gøre det helt enkelt for dig, har vi samlet 5 gode råd, som vil gøre processen nem og overskuelig for selv den mest urutinerede vinduespudser.

  1. det første råd er, at du skal bruge en spand kold vand. Det kan virke fjollet, at det er koldt vand, du skal bruge, men faktisk er det mest effektivt.
  2. det andet råd er, at du skal bruge opvaskemiddel og eventuelt lidt eddike. Netop disse midler er de mest effektive for at løsne skidt og snavs på ruderne. 
  3. det tredje råd er, at du skal bruge en fugtig klud og en svamp. Netop disse to ting er super gode til at skrubbe og skure med – og derudover er det højest sandsynligt noget, som du allerede har i skabet derhjemme – billigt og nemt. 
  4. det fjerde råd er, at du skal bruge en god skraber i en bedre kvalitet. På den måde kan du skrabe overskydende vand af ruderne, så du undgår striber og pletter.
  5. det femte og sidste råd er, at du skal bruge et viskestykke og en fnugfri klud. Med de par remedier får du styr på vand og rudernes afsluttende vaske-finish.

Med de fem råd kommer du langt, og slipper således for at skulle afprøve alverdens metoder, denne virker nemlig uden problemer, i langt de fleste tilfælde. Læs mere om det, på https://gronpolering.dk/

En anden ting som er væsentlig er, at du har tid til at gøre vinduerne rene. Det skal ikke nødvendigvis være sådan noget med, at du lige kan presse det ind i programmet, nej, det skal gøres med omhu. 

Related posts