Gadgets du ikke kan undvære

Tech gadgets

En af danskernes største fristelser er gadgets. Vi kender det selv, man ser en fancy reklame i fjernsynet og man tænker for sig selv: ”sådan en må jeg eje”. Man sammenligner sine gadgets med andres. Jo sejere gadgets man er i besiddelse af, des mere opmærksomhed og beundring får man fra sine kollegaer og venner. På samme måde misunder vi naboen, som lige har fået en ølkøler gravet ned i haven, og som nu sidder og nyder en kold pilsner i sin havestol. Gadgets gør livet lidt nemmere og hverdagen meget sjovere. Her under finder du gadgets, du vil komme til at længdes efter:

De små hverdags gadgets

Som sagt, gør gadgets bare hverdagen lidt sjovere, men mange af dem er faktisk meget nyttige. For eksempel en smart rejsestol, som er lækker hver søndag, når din søn igen skal til fodboldkamp og du som forældre, står og hepper på sidelinjen med stolthed i øjnene. Her kan du lige slå din rejsestol ud og hygge dig med en god kop kaffe. Rejse stolen er ikke større end en dåsesodavand og kan medbringes overalt.

Gadgets der især har fanget danskernes opmærksomhed, er det store udvalg af tech gadgets. Der findes mange gadgets som gør hverdagen lettere, som vi ikke som sådan tænker over. En powerbank kan for eksempel sikre, at din datters mobil ikke løber tør for strøm. Hvis hun har denne på sig, kan du altid få fat på hende. En anden super smart gadget, som falder i den miljøbevidstes smag er et solcelle-cover, der vil oplade din mobil ved brug af vedvarende energi. Hvis det ikke er smart, ved vi ikke hvad er? 

Festival gadgets

Festivalsæsonen er skudt i gang og folk rundt i landet begynder, at glæde sig til at sætte hverdagen på pause og slippe hæmningerne løs på festival. Der er blevet annonceret mange store kunstnere på Danmarks festivalscener i 2019, som vil tiltrække unge samt gamle.

Hvis du er en af de heldige, som har fået fingre i de eftertragtede billetter til festivaler som Smukfest, Tinderbox og selvfølgeligt anerkendte Roskilde festival, så ved du forhåbentligt, at campen er næsten ligeså vigtig som koncerterne. Derfor skal du selvfølgelig have købt de fedeste festival gadgets, som vil gøre nabo-campen misundelig og tiltrække søde mennesker. Du kan blandt andet medbringe en festhøjtaler med LED lys. Den vil både vække opmærksomhed og bringe festen til campen, når kunstneren ikke er din kop te.

Hvis det er første gang, du besøger en festival, kan du anskaffe dig et festival-kit, som indeholder alle de nødvendige ting til en festival. De fleste fetival-kits er tilpasset et hvis antal personer, så kan dig og dine venner gå sammen om udstyret.

Related posts