Gmail

Gratis e-mail adresse på internettet med masser af plads. Gmail fra Google er et fremragende bud på en gratis online mail service med “ubegrænset” plads til at dine mails. Lige nu over 5 Gb pr. bruger – Det er rigtig mange mails

Gratis online mailservices er bestemt ikke noget nyt. Hotmail var vel blandt de første for 10 – 12 år siden. De gamle har efter min mening haft 2 overordnede fejl. For lidt plads – tit en grænse på 2 Mb, og for meget spam, når man havde haft den noget tid. De fejl har Gmail ikke, og det er styrken.

De største fordele.

  • Slut med at slette gamle e-mails fordi der ikke er mere plads.
  • Derfor også slut med “pokkers – den er jeg kommet til at slette”
  • Der er altid adgang til Gmail. Blot der er en åben internetforbindelse.
  • Spam har jeg ikke set noget til i de ca. 3 år, som jeg har brugt Gmail – overhovedet !
  • Der er fine søgefaciliteter, så i stedet for at bruge tid på at sortere e-mail i mapper, arkiveres de blot.
  • Dog kan e-mail mærkes op med “tags”, fx. “gave til ham”; altså en kategorisering, hvorefter man også kan filtrere eftre kategori eller “tag”
  • Gmail er en lille smule bagvendt i forhold til det “normale”. Men efter lidt tilvænning, vil du blive overasket over hvor simpelt det egentligt er og over de muligheder der er i programmet. Gennem tiden har jeg haft flere forskellige bud på håndtering af e-mail – både online og med en mailklient installeret. privat bruger jeg i dag kun Gmail.

Her finder du Gmail
Login til Gmail

Få besked når der kommer ny e-mail
Med Gmail Notifierer får du en besked med et lille tekstuddrag i nederste højre hjørne, når der kommer en ny mail. Dermed kommer funktionaliteten til at minde meget om de “almindelige” mailprogrammer, der installeres på computeren.
Gmail Notifierer downloades og installeres på computeren.

Gmail til og fra andre mailprogrammer – og din mobil
Du kan hente e-mail fra andre konti fx. hotmail, og du kan hente e-mail fra din Gmail via POP3.
Der er adgang Gmail fra mobiltelefonen.

Related posts

Leave a Comment