Live search maps

Med Live Search Maps kan du se dit eget hus i fugleperspektiv.

Her er der virkelig guf for den nyfigne. På Live Search Maps er en “almindelig” kortservice suppleret med skråfotos. Det giver nemlig mulighed for at se et foto i fugleperspektiv fra 4 vinkler af et hvilket som helst punkt i kortlagte område. Vistnok lige nu kun nogle af de større byer i Danmark. Se bare eksemplet her fra Kolding.

Klik på billederne for en forstørret udgave. Læg mærke til det lille kortudsnit øverst til højre, som viser fra hvilket verdenshjørne optagelsen er taget.

Korttjenester på internettet har vi kendt i flere år fx hos krak.dk og degulesider.dk. Alle er med årene blevet bedre og bedre. De fleste tilbyder ud over et fornuftigt kartografisk “vejkort” og “ortofotos” – dvs. hvor et foto er taget “lodret” ned fra et fly og siden efterbearbejdet, så det passer med kortet. “Hybridkort”, hvor veje og vejnavne er lagt “ind over” ortofotoet giver også fine og særdeles brugbare kort.

Her finder du Livesearsch maps
Link til Live search maps

Prøv selv

Det er det hele. Du kan zoome ind og ud med “forstørrelsesglasset” og vælge mellem “verdenshjørnerne” med “rotér-knapperne”. Prøv selv andre søgninger. Jeg har pøvet med forskellige adressesøgninger. Det er pt. ikke sidens stærkeste side. Det kan være det bliver bedre :oops:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *