Joost – Gratis video på nettet

Joost er en ny TV-internet tjeneste. Bag den står bl.a. Janus Friis, der også var med bag Skype.
For at få adgang til Joost skal du downloade og installere et lille program samt registrere dig. Når det er gjort, har du adgang til masser af gratis TV, musikvideoer, dokumentar, nyheder, underholdning etc. Kvaliteten ser fornuftig ud – selvom et fornuftigt skærmkort og en “rimelig” internetforbindelse nok vil være en fordel.Når først installationen er klaret, skal du blot klikke og vælge. Det ligner et hit – skriver Joostselv (frit oversat):

“Joost – næste generations TV
TV er en fantastisk ting, og vores mission er at lave det bedre endnu. Vi kombinerer de bedste ting ved TV – de bedste udsendelser, flot billedkvalitet, det, som alle ved hvordan virker – med internettets fantastiske evne til at samle folk og tilbyde underholdning, præcis når du har brug for det. På en måde skaber vi en ny måde at se TV, på en måde som er ny og spændende for alle.

Hvad er Joost ? Det er gratis TV, som du kan se alene eller samen med venner. På Joost er der også ting, som “instant messaging og chat, så alle kan dele deres oplevelser med hinanden.” Og fortsætter.

” Hvem står bag ?
Janus Friis og Niklas Zennström (red: som også stod bag Skype) har snakket om joost-konceptet gennem lang tid. I starten af 2006 begyndte de at samle verdens førende udviklere, web-guruer og andre visionære mediefolk for at starte udviklingen af det, som på det tidspunkt gik under navnet “The Venice Project”. Efter mere end et års hårdt arbejde, kan deres vision omsættes til virkelighed.

I løbet af den tid, er Joost vokset fra at være en håndfuld mennesker på et lille kontor udenfor Amsterdam til nu at være mere end 100 fordelt ud og Europa og Nordamerika. Joost har nu “kastet sig ud i det” og tilbyder TV overalt på det globale netværk, og sætter allerede nu en ny standard for det 21. århundredes underholdning. Vi håber at du vil være med os, når vi bringer den næste generation af TV, hvor end i verden du måtte være.”

Det lyder jo vældigt. Det bliver spændende at følge.

Joost_screenshot
eksempel på Joost

Her finder du Joost

Download og installationsvejledning

Related posts

Leave a Comment