WebDrive.dk – gratis harddisk på nettet

I “Rabatten” på DR1 fortalte de d. 20 marts om WebDrive. Ligesom Gspace, som jeg tidligere har skrevet om, er Webdrive.dk et sted, hvor du gemme dine filer gratis på en virtuel harddisk.

På Webdrive.dk kan du kvit og frit kan få 100 mb lagerplads. Ligesom Gspace kan du bruge det som backup, af dine vigtige data eller som erstatning eller supplement til de programmer og filer, som man ellers har med sig på en “usb-pind” eller CD-Rom. Webdrive minder om en filserver. Du får 100 mb at råde over, hvor du kan have dine filer liggende og hente dem til din egen eller en anden computer. For at kunne bruge webdrive.dk, skal du oprettes som bruger, men det er nu nemt nok, og tager kun et øjeblik. En fiks detalje er, at du kan dele visse mapper med andre webdrivebrugere.

Her finder du webdrive.dk

Læs mere

Opret en konto hos webdrive

Sådan opretter du en konto

WebDrive_signup
Ufyld alle felter og klik på “opret”. Så simpelt er det.

Når det er gjort, kvitteres der med en email, som du modtager efter et øjeblik. Mailen indholder et (langt) link, som du blot skal klikke på. Herefter får du en bekræftelse på at du er oprettet .

WebDrive_bekraeft

Så er du klar til at logge ind. Skærmbilledet ser sådan ud:

WebDrive_brugerflade
Brugerfladen er enkel og ligetil. Jeg prøvede at oprette en mappe “Opret mappe” og uploade en fil, hvor jeg valgte en .exe-fil for at se om den var følsom overfor sådan nogle. Det var den ikke.

Webdrive.dk er som nævnt gratis og så har man jo adgang til sine data på internettet. I modsætning til gspace, hvor du har over 5 Gb, tilbyder webdrive lige nu 100 mb, men det kan være, at det bliver til mere. Smart er det i hvert fald og bestemt et besøg værd. Rigtig god fornøjelse og pøj-pøj til WebDrive.

Related posts

Leave a Comment