Det perfekte LAN-party

Gaming foran computer

E-sport er hurtigt blevet en udbredt sportsgren over hele verden. Børn så vel som voksne over hele verden bruger flere timer foran skærmen hver dag. Den virtuelle verden, som bringer et helt nyt og foranderligt univers frem, tiltaler folk i alle aldre. Vi kan alle finde det underholdende, at sidde derhjemme og fordybe sig i en virkelighed, der er langt fra den, man selv lever i – om det så er som krigsfører i spillet ”Counter-Strike” eller som familiefar i en mere fredelig landsby i spillet ”Sims”. En aften derhjemme med yndlingsspillet kan dog hurtigt bliver endnu sjovere, hvis man deler den med andre. Mange vælger derfor at holde LAN-party, hvilket i bund og grund bare handler om, at samle sine venner og hygge sig med at spille computer sammen. Så hvis du skal være vært for en hyggelig aften med computerspil, kommer der her nogle punkter, der gør din LAN-fest til en succes.

Vennerne

Det klart vigtigste for et godt LAN-party, er gode venner, at dele aftenen med. Man spiller ofte hele natten igennem. Det gør bare aftenen lidt sjovere, når man kan gejle hinanden op til at holde spillet kørende hele aftenen. Spillene bliver ofte sjovere når man er flere om det. De spil man normalt spiller online, kan I nu spille ved siden af hinanden, hvilket lægger op til en masse udråb og begejstring ved samarbejde. Med de rigtige mennesker omkring sig, flyver natten afsted og man kan pludseligt se morgensolen stå op udenfor.

Det rigtige udstyr

Det mest essentielle for et godt LAN-party er, at have dit udstyr i orden. Det afgørende for aftenen, at man skal sidde længe foran computeren. Både for din egen og dine venners skyld, er det rart, at have styr på diverse tilbehør. Dit setup kan være forskelligt alt efter hvad forventningerne for aftenen er. Et headset er smart hvis det er meningen, at I skal spille online eller hvis spillet har vilde lydeffekter. Derudover er en god computermus et ”must have” i de fleste computerspil. Hvis ikke udstyret er helt i top, finder du det bedste gaming tilbehør på Gables.

Snacks

”Uden mad og drikke, duer helten ikke” er et udtryk vi alle kender. Det gælder også når man sammen med vennerne skal sejre i diverse spil. Ikke nok med at have udstyret i orden, så skal menuen også spille. Når energiniveauet er højt og fingrene ryger over tastaturet, skal der brændstof til at holde dig og vennerne i gang. Menuen bør bestå af noget nemt, da der sikkert ikke er tid til at hive sig væk fra skærmen i længere end højest nødvendigt. Det kan være alt fra pizza til en lækker sandwich. Derudover skal der selvfølgelig småspises snacks i løbet af aftenen, her kan I med fordel gå efter jeres fælles favoritter.

Til sidst skal der ikke mere til end at hoppe i joggingtøjet og slænger Jer i et komfortabelt spillehjørne, så er du helt klar til, at holde et succesfuldt LAN-party.

 

 

 

Related posts

Leave a Comment