4 ting, der skyder din sommer godt i gang

Modetøj online

Selvom det stadig er forår, begynder fornemmelsen af den søde sommertid at hænge i luften. Blomsterne er sprunget ud, fuglene synger og folk begynder at bevæge sig rundt i gaderne. Hvis dette ikke er nok til at skabe fuldstændige sommer-vibe, har vi herunder samlet 4 ting, der skyder din sommer godt i gang.

Sommer-playlisten

Der er intet der kan afsejle humøret, som den musik man lytter til. Frem mod sommeren strømmer ny musik med glade rytmer frem på hitlisterne. Vi ved alle, at der ikke er noget der kan måle sig med den gamle upbeat sang, der var soundtracket til din sommer sidste år. Selv de kedeligste dage, med forårsrengøring eller morgenen på motorvejen, kan redes med glade sange, at skråle med på. Begynd allerede nu, at samle dine yndlings sommerklassikkere på en playliste der skal afspejle din sommer.

Ryd op i garderoben

Det gode vejr titter frem gennem skyerne. Temperaturen stiger. Dunjakken, der har været tætomslynget til kroppen hele vinteren, kan nu pakkes ind bagerst i skabet. Ny sæson betyder nyt klædeskab. Mens sommer-playlisten spiller på sit højeste, kan du hygge dig med, at rydde ud i garderoben. Når den kedelige del er ovre – kommer det sjove! Nu skal garderoben selvfølgelig fyldes med de nyeste trends og sommerens mønstre. Her kan du finde et stort udvalg af modetøj.

Nyd solen

Vi ved alle, hvordan solskin og skyfri himmel, kan have terapeutiske kræfter. De nyeste sandaler i garderoben skal da ud og vises frem til omverdenen. De bedste måde, at starte sommeren på, må være ved, at erkende, at den er på vej. Mennesker som dyr, finder vej ud i solen, hvilket især kan opleves med en løbetur i skoven eller den nærmeste park. Værdien af frisk luft bliver ofte taget for givet. Sommerfølelsen svigter ikke når grillen er tændt på terrassen, mens det danske vejr viser sig fra sin bedste side. Her giver det for alvor anledning til nærvær.

Find det store smil frem

Folk begynder at bevæge sig ud af deres huse, som i vintermånderne har fungeret som den trygge, varme hule. I vores hektiske hverdag suser vi ofte forbi hinanden på gaden. Man undviger den travle forretningsmand, der småløber over fodgængerfeltet og forsøger ikke, at kommer til at stå for tæt på en anden på togstationen. Prøv i stedet at se op fra mobilen og send en fremmed på din vej et smil. Det spreder god energi omkring dig og gør muligvis en fremmed persons dag bedre. Som man siger: ”hellere være personen der smiler, end personen der ikke smiler tilbage”.

Hvis du starter sommeren med disse 4 ting, må din sommer blive skudt godt i gang. Derfra kan det kun eskalere. Hvem ved? Måske er det dit livs sommer i år.

Related posts

Leave a Comment